Kamperen

Op de Paalberg geniet je van kamperen midden in de natuur. Alle kampeerplaatsen zijn zeer ruim en speels aangelegd. Er zijn prachtige privéplaatsen en ook diverse kampeervelden. Ons terrein kenmerkt zich door zijn unieke ligging, direct aan de Ermelose Heide.

VDB Holiday biedt zekerheid in onzekere tijden

Wij begrijpen dat een kampeervakantie boeken behoorlijk spannend kan zijn in deze onzekere coronatijd. Daarom denken we graag met je mee! Vanaf 1 juli mogen de sanitaire voorzieningen op campings weer open. Vanaf dat moment is kamperen gelukkig weer mogelijk voor iedereen! Toch blijft het spannend om alvast te boeken omdat niemand weet welke maatregelen er in de maanden juli en augustus genomen moeten worden.

Boek nu jouw zomer kampeervakantie in juli of augustus met 0% risico

 

 

Zo werkt het:

  • Boek voor 1 juli 2020 jouw kampeervakantie bij een van de deelnemende VDB Holiday parken, met een verblijf in de maanden juli en/of augustus 2020;
  • Je betaalt de kampeervakantie pas op het moment dat je arriveert. Er wordt geen aanbetalingen gevraagd;
  • Mocht jouw vakantie vanwege corona beperkende maatregelen vanuit het RIVM / Rijksoverheid niet door kunnen gaan dan annuleren wij de vakantie kosteloos;
  • Bekijk de actievoorwaarden.

 

 

Bekijk

Campingplaats

Wij maken geen onderscheid tussen caravan, tenten en campers. Je kunt elke plaats boeken.

Bekijk

Comfortplaatsen

Comfortplaaten beschikken over een eigen watertappunt en waterafvoer bij de plek.

Bekijk

Camperplaats

Je kunt elke plaats op de camping boeken voor de camper.  Daarnaast hebben wij een camperveld speciaal ingericht voor campers.

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven