Werken bij de VDB Recreatie Groep

 

 

Lever met jouw talent een bijdrage aan groei en kwaliteit

De VDB Recreatie Groep is een snel groeiend & dynamisch bedrijf op het gebied van recreatie in en rondom de Veluwe. Onder de VDB Recreatie Groep vallen verschillende bedrijven waarbij je met jouw talent een bijdrage kan leveren aan de groei van deze merken. 

 

Familiebedrijf

De VDB Recreatie Groep biedt jaarlijks aan duizenden mensen de faciliteiten om te recreëren in rust en ruimte. Een gedegen familiebedrijf, dat al vier generaties lang actief is in de recreatiebranche.

Avonturiers klimmen in ons klimbos. We vervoeren met onze touringcars vele groepen naar de gekozen bestemming in binnen- of buitenland. In de restaurants wordt heerlijk gegeten. Onthaasten, door er even tussen uit te gaan, gebeurt op onze recreatieparken. Daar wordt gekampeerd of een modern chalet gehuurd of gekocht. In de fabriek in Marknesse bouwen wij chalets op maat. Daarmee realiseren we in veel gevallen een lang gekoesterde droom van de koper.

Kortom, we doen veel! Alles met flinke gedrevenheid in een prettige, familiaire en informele werksfeer.

 

Vind jouw droombaan bij de VDB Recreatie Groep

Bekijk al onze vacatures en solliciteer eenvoudig & direct via Indeed!
Bekijk Alle vacatures 

 

Staat jouw vacature er niet tussen?

Staat jouw droombaan niet tussen onze vacatures, en ben je er zeker van dat wij jouw talent niet mogen missen? Mail dan een open sollicitatie naar info@vdbholiday.com.

 

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven