VDB Foundation

VDB Recreatie Groep is een familiebedrijf met inmiddels de 2e en 3e generatie familie Van den Broek aan het roer. In 2014 ging een lang gekoesterde wens van de familie in vervulling: het in het leven roepen van de VDB Foundation, waarmee wij op onze parken goede doelen dagen organiseren voor kinderen van 6 tot 18 jaar die wel een verzetje kunnen gebruiken. Hetzij om de financieel of sociaal zwakkere omgeving waarin de kinderen opgroeien, hetzij omdat zij mantelzorger zijn i.v.m ziekte van een gezinslid.

28 oktober 2018 organiseerde stichting 22Q11 een gezellige familiedag op Recreatiepark de Paalberg.

Stichting 22Q11 is opgericht om meer bekendheid te genereren voor 22Q11DS. Dit is een genetische aandoening die kan zorgen voor hartafwijkingen en immuun problemen. Bekendheid genereren doen zij door middel van het geven van voorlichting en het verstrekken van informatie, organiseren van familiedagen, studiedagen en andere evenementen. Zo willen zij het wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot dit relatief onbekende syndroom stimuleren.

Recreatiepark de Paalberg stelde hiervoor graag de voorzieningen beschikbaar om families die te maken hebben met het syndroom een mooie dag te gunnen. Het was een mooie dag met veel activiteiten.

Zo werden er onder andere huifkarritten georganiseerd door Dhr. Koster. Deze ritten zaten continu vol en waren dus erg populair. Settels Roofvogels zorgde voor een indrukwekkende roofvogelshow waarbij de roofvogels regelmatig een hoofd als landingsplaats gebruikten. De echte durfal kon terecht in het Klimbos Ermelo, waar hoog in de bomen verschillende parcoursen afgelegd konden worden.

Daarnaast konden de families spetteren in het binnenzwembad, een balletje slaan op de midgetgolfbaan, was er in de BallyClub een speciale ruimte ingericht voor de kinderen om te spelen en stonden ze in de Paalhoeve klaar met wat te drinken en een lunch. 

Het is een prachtige dag geweest waarbij het met name mooi om te zien was dat de gezinnen onderling leuk contact met elkaar maakten. Als Recreatiepark de Paalberg (onderdeel van VDB Recreatie) hebben wij met plezier onze prachtige locatie beschikbaar gesteld.

Geniet nog even mee van de mooie foto’s!

  

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven