Arrangementen

Schoolreisjes

Wij bieden diverse soorten schoolreisjes aan, voor basis- en middelbare scholen. Alles wordt voor u geregeld, van vervoer tot entree. Naast de ontspannende schoolreizen kunt u ook kiezen voor educatieve uitjes.

Bekijk

Kinderpretpark Julianatoren

Vier je schoolreisje in Apeldoorn! Met meer dan 60 attracties kunnen de kinderen zich een hele dag vermaken.

  • Inclusief een drankje voor de kinderen
  • Een kop koffie of thee voor de begeleiders
  • En een terugkomkaartje
Vanaf € 20 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Dolfinarium

Ben jij klaar voor een spetterend dagje uit? Dompel jezelf onder in de onderwaterwereld van het Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa! Bij het Dolfinarium sta jij oog in oog met onder andere dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen. De sterren van de zee schitteren in maar liefst 9 prachtige voorstellingen. 

Vanaf € 17 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Outdoorpark SEC Almere

Een schoolreisje bij Outdoorpark SEC Survivals is spannend, sportief en uitdagend, maar plezier staat altijd voorop! De leerlingen gaan speelse uitdagingen aan, zijn actief in de natuur, mogen vies worden en werken gezellig samen als groep. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat iedereen een fantastische dag heeft!

Vanaf € 15 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Walibi Holland

In Walibi leren leerlingen zichzelf en elkaar beter kennen doordat ze hun grenzen verleggen. Dan blijkt het stilste meisje van de klas oorverdovend te kunnen gillen, verandert de stoerste jongen in een giechelkont en slaan grappenmakers toch het liefst de Goliath over. Er is genoeg te beleven!

Vanaf € 19,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Jul's Koninklijk Schoolreisje

Op zoek naar een Koninklijk schoolreisje dat niet alleen een educatief aspect heeft, maar één waar de leerlingen ook nog lang over zullen napraten? Dat is Jul’s Koninklijk schoolreisje! De leerlingen beginnen de dag als prinsen en prinsessen op Paleis Het Loo. 's Middags kunnen ze zich helemaal uitleven in de Julianatoren!

Vanaf € 25 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Flevonice Winter editie

Bij Flevonice -  Sports & Fun park - schaats je 's winters heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! Schaatsen doe je op een 400 meter -en 3 kilometer ijsbaan in de natuur. Daarnaast is er ook een Ice Funpark met superglijbaan, krabbelijsbaan en trampolines waar kinderen zich de hele middag kunnen vermaken. 

Vanaf € 10 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Dagje Amsterdam

Een educatief en culturistisch uitje naar onze hoofdstad. Bezienswaardigheden in Amsterdam zijn het Rijksmuseum, Madame Tussauds, het Van Gogh Museum, het Anne Frank Huis, de Wallen, Bioscoop en Film Instituut EYE en dierentuin Artis. De stad kent talloze buurten en wijken waaronder de internationaal bekende Jordaan.

Vanaf € 15 p.p.
Inclusief busvervoer
Bekijk

Kok Experience

Een gezellig klassenfeest vier je bij Kok Experience. Lekker eten, drinken, muziek en een leukte tijd in het speelparadijs, lasergamen of film kijken in onze bioscoop Kok CinemaxX! Speciaal voor schoolreisjes en klassenfeesten hebben we een aantal gezellige arrangementen samengesteld.

Vanaf € 14,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief