Arrangementen

Groepsdagtochten

Bij de dagtochten die wij met de grootste zorg hebben samengesteld, staan creativiteit, degelijkheid, persoonlijke service en uitstekende kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Het is denkbaar dat u niet 100% achter de inhoud van een bestaand programma staat. Elke dagtocht of reis kan natuurlijk helemaal worden aangepast aan uw wensen, wij helpen u hier graag bij. Wellicht wilt u een extra kopje koffie, een luxe gebakje of een 4-gangen diner. Maar uw wensen omtrent mogelijke wijzigingen kunnen natuurlijk nog groter zijn. U zou bijvoorbeeld een programmaonderdeel willen laten vervangen door een andere activiteit of u stelt een geheel eigen programma voor. Op verzoek verzorgen wij namelijk ook survivaldagen, themadagen, fietsroutes, puzzeltochten, een bezoek aan een bierbrouwerij of een pretpark. 

Voor meer informatie  kunt u contact met ons opnemen via 085-0439700, of gebruik het contactformulier.

Bekijk

The Passion 2019 Dordrecht

Dordrecht vormt op Witte Donderdag 2019 het decor voor The Passion. De jaarlijkse muzikale paasvertelling wordt op donderdag 18 april live uitgevoerd. Met het thema 'Je bent niet alleen' legt The Passion dit jaar de nadruk op aandacht voor elkaar. 

Vanaf € 16 p.p.
Inclusief busvervoer
Bekijk

Dagje Amsterdam

Amsterdam is de (titulaire) hoofdstad van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel. De gemeente Amsterdam telt 853.312 inwoners. 

Vanaf € 10 p.p.
Inclusief busvervoer
Bekijk

Aviodrome

Bij Aviodrome kun je natuurlijk zelf alle bezienswaardigheden ontdekken, maar er zijn elke dag ook rondleidingen die worden gegeven door onze ‘piloten’, waarbij je allerlei interessante en leuke weetjes over de vliegtuigen meepikt maar vooral mee wordt genomen door hun enthousiaste en mooie verhalen. 

 

Vanaf € 23,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Bloemencorso Bollenstreek 2019

Overdekt op een stoeltjestribune het Bloemencorso 2019 bekijken! Heerlijk rustig zittend op een luxe tribune genieten van de omgeving en de muziek terwijl u wacht op het Bloemencorso. Een speaker verzorgt bij de tribune een toelichting tijdens de doorkomst van het Bloemencorso.

Vanaf € 15,50 p.p.
Inclusief busvervoer
Bekijk

Tulpenfestival Flevoland 2019

Van 19 april tot en met 5 mei is het weer zover: Flevoland staat in bloei, het is weer tijd voor Tulpen! In die periode zijn de bloembollenvelden een lust voor het oog. De tulpenroute in Flevoland is de langste aaneengesloten route van Europa.

Vanaf € 27,50 p.p.
Inclusief busvervoer
Bekijk

Skiën in het Sauerland

Voor wie graag dichtbij huis wil skiën of langlaufen is Sauerland zeker de moeite waard, want binnen enkele uren rijden bent u er al. Skivoorzieningen zijn er volop, vaak snelle doorstroming bij de liften en overzichtelijk voor grote groepen. Bovendien is het ook een fantastisch mooi gebied en meestal sneeuwzeker. 

Vanaf € 17 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Virtual Reality Experience

Altijd al eens ondergedompeld willen worden in een compleet andere wereld zonder daarbij het risico te lopen om van een hoog gebouw af te vallen, opgegeten te worden door zombies of te worden onderworpen aan een ruimtevaart programma?

Vanaf € 35 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Walibi Holland

De Thrill Rides geven je de kans om je grens op te zoeken. Angstaanjagende hoogtes, heftige drops en gierende kurkentrekkers zetten niet alleen letterlijk je wereld op z’n kop, maar brengen je ook dichter bij jezelf. We dagen je uit om buiten je comfortzone te stappen. 

Vanaf € 23,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Klimbos Ermelo

Geheel naar jouw wensen stellen wij een evenement samen waaraan iedereen kan deelnemen en zal bestaan uit vernieuwende, unieke en spannende activiteiten. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om het programma aan te vullen met diverse cateringmogelijkheden.

Vanaf € 17,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Waterbuffelpark

We beginnen onze dag met een bezoek aan de Waterbuffelfarm. In de stal staan er altijd wel een paar die graag geaaid willen worden, net als de kalfjes, ezels enz. Daarna gaan we naar de Orchideeënhoeve voor een kleine lunch en een wandeling tussen de bloemen en vlinders.

Vanaf € 35,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

De tuinen van Appeltern

Het grootste tuin-ideeënpark van Europa, zijn een inspiratiebron voor tuinliefhebbers. Ruim 200 voorbeeldtuinen met een plantenmarkt, gezellige terrassen en restaurants voor een compleet dagje uit. Bezoek de kruidentuin van A. Vogel en laat u verrassen in de Denkseltuin of de Lichtlaan. De Tuinen van Appeltern tonen u de nieuwste tuintrends van nu. 

Vanaf € 52,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Delft

Bij de Royal Delft Experience ontdekt u de complete geschiedenis en het productieproces van het Delfts aardewerk. Ervaar de schilders’ passie tijdens een schilders demonstratie, bewonder ons Delfts Blauw museum en wandel door de fabriek waar ambachtslieden nog volop aan het produceren zijn. 

Vanaf € 47,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Boerenmagie & Bosbessen

We beginnen de dag op de Haarakker; een bosbessenkwekerij in Langeveen. Na een kopje koffie of thee met Haarakkergebak volgt er een rondwandeling langs het bosbessenveld. Terug in de boerderij eten we een lekkere pannenkoek met bosbessensaus. Daarna gaan we naar de volgende bestemming, Herterij Twente, waar u samen de edelherten mag voeren.

Vanaf € 32,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Uniek Volendam

Dit is de meest leuke manier om een dagje Volendam te doen. Je begint met koffie of thee met cake in de Skybox van Jan Smit, daarna een presentatie en rondleiding door Jan Smit zelf, tenminste virtueel dan, in de Experience. Een erg leuke en eigentijdse presentatie van de Volendamse cultuur. 

Vanaf € 41,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Sallandse Cruise

Deze tocht brengt u langs de Salland over de Gelderse IJssel. U komt langs prachtige natuurgebieden en schilderachtige plaatsjes. De boot vertrekt vanuit Hattem en vaart vervolgens richting Deventer. Onderweg vertelt de kapitein over de omgeving en de historie van de IJssel. Tevens wordt er tijdens deze tocht een heerlijke lunch geserveerd.

Vanaf € 34,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief