Arrangementen

Dagtochten

Bij de dagtochten die wij met de grootste zorg hebben samengesteld, staan creativiteit, degelijkheid, persoonlijke service en uitstekende kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Het is denkbaar dat u niet 100% achter de inhoud van een bestaand programma staat. Elke dagtocht of reis kan natuurlijk helemaal worden aangepast aan uw wensen, wij helpen u hier graag bij. Wellicht wilt u een extra kopje koffie, een luxe gebakje of een 4-gangen diner. Maar uw wensen omtrent mogelijke wijzigingen kunnen natuurlijk nog groter zijn. U zou bijvoorbeeld een programmaonderdeel willen laten vervangen door een andere activiteit of u stelt een geheel eigen programma voor. Op verzoek verzorgen wij namelijk ook survivaldagen, themadagen, fietsroutes, puzzeltochten, een bezoek aan een bierbrouwerij of een pretpark. 

Voor meer informatie  kunt u contact met ons opnemen via 085-0439700, of gebruik het contactformulier.

Bekijk

The Passion 2019 Dordrecht

Dordrecht vormt op Witte Donderdag 2019 het decor voor The Passion. De jaarlijkse muzikale paasvertelling wordt op donderdag 18 april live uitgevoerd. Met het thema 'Je bent niet alleen' legt The Passion dit jaar de nadruk op aandacht voor elkaar. 

Vanaf € 16 p.p.
Inclusief busvervoer
Bekijk

Dagje Amsterdam

Amsterdam is de (titulaire) hoofdstad van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel. De gemeente Amsterdam telt 853.312 inwoners. 

Vanaf € 10 p.p.
Inclusief busvervoer
Bekijk

Aviodrome

Bij Aviodrome kun je natuurlijk zelf alle bezienswaardigheden ontdekken, maar er zijn elke dag ook rondleidingen die worden gegeven door onze ‘piloten’, waarbij je allerlei interessante en leuke weetjes over de vliegtuigen meepikt maar vooral mee wordt genomen door hun enthousiaste en mooie verhalen. 

 

Vanaf € 23,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Bloemencorso Bollenstreek 2019

Overdekt op een stoeltjestribune het Bloemencorso 2019 bekijken! Heerlijk rustig zittend op een luxe tribune genieten van de omgeving en de muziek terwijl u wacht op het Bloemencorso. Een speaker verzorgt bij de tribune een toelichting tijdens de doorkomst van het Bloemencorso.

Vanaf € 15,50 p.p.
Inclusief busvervoer
Bekijk

Giethoorn & Wijnproeverij

Vanaf de opstapplaats gaan we richting Giethoorn waar u na een kopje koffie met gebak een rondvaart gaan maken door de grachten van dit Hollands Venetië. Na terugkomst gaat u van de lunch (koffietafel of pannenkoek) genieten.

Vanaf € 44,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Tulpenfestival Flevoland 2019

Van 19 april tot en met 5 mei is het weer zover: Flevoland staat in bloei, het is weer tijd voor Tulpen! In die periode zijn de bloembollenvelden een lust voor het oog. De tulpenroute in Flevoland is de langste aaneengesloten route van Europa.

Vanaf € 27,50 p.p.
Inclusief busvervoer
Bekijk

Skiën in het Sauerland

Voor wie graag dichtbij huis wil skiën of langlaufen is Sauerland zeker de moeite waard, want binnen enkele uren rijden bent u er al. Skivoorzieningen zijn er volop, vaak snelle doorstroming bij de liften en overzichtelijk voor grote groepen. Bovendien is het ook een fantastisch mooi gebied en meestal sneeuwzeker. 

Vanaf € 17 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Duitse Dierentuin

Gezellig op stap voor een dagje naar de dierentuin! In dierentuin Nordhorn leven ruim 100 verschillende diersoorten in een wondermooie, parkachtige omgeving. Om de bezoekers en de dieren zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen, zijn veel verblijven toegankelijk gemaakt.

Vanaf € 37,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief