Extra voordelig boeken!

Last Minute Nazomer Deal

Boek nu jouw last minute nazomer deal!

Kom nu in september en oktober extra voordelig genieten in de verhuuraccommodaties van ons park.

De maand september kent vaak nog mooie nazomerse dagen. Een heerlijke tijd voor fietstochten en wandelingen . Genieten van de natuur die zich langzaam voorbereidt op de herfst.

Gebruik de kortingscode LMNAZOMER10 en ontvang 10%  korting op je verblijfskosten op de dagen van 1 september 2020 tot en met 8 oktober 2020.* De kortingscode kan worden ingevoerd tijdens de online reservering. Je kunt deze code invoeren in het laatste veld ‘Samenvatting’ onderaan het scherm.

 bekijk accommodaties 

 

*Actievoorwaarden

Actie geldig met gebruik van kortingscode. Code mag worden gedeeld aan derden. Niet geldig i.c.m. andere acties. Max. 1 kortingscode per reservering. Alleen geldig bij een overnachting in een verhuuraccommodatie. Niet van toepassing op kampeerplaatsen. Kortingscode geldig tijdens verblijfsperiode van 1 september 2020 t/m 8 oktober 2020. Dagen die buiten deze verblijfsperiode vallen worden volgens normaal tarief berekend. Getoonde foto's zijn ter voorbeeld. Meubels in ligging van de chalets zijn verschillend. VDB Holiday heeft het recht om deze promotie te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving en naar eigen goeddunken te annuleren of te wijzigen voor boekingen die nog niet zijn gemaakt. 

 

BEKIJK ANDERE ACTIES

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven