Camperplaats

Heidepark Veluwschkarakter beschikt over 6 ruime camperplaatsen waar de campers op een verharding staan met een uitloop op gras. Er is bij de plek een schoonwaterkraan, elektra punt (10 ampère) en gratis wifi. De camperplaatsen liggen op een open veld waardoor er goede ontvangst is met de schotelantenne. Ook is het mogelijk een onverharde plaats te boeken op onze camping. Je mag dan voor het zelfde tarief een plaats op het gras uitzoeken incl. stroom. Onze camping beschikt over een stortput voor de camper.

Reserveer je bij ons een overnachting dan kan het online gereserveerde plaatsnummer afwijken van de werkelijk toegewezen plaats.

De tarieven zijn inclusief 2 personen.

Volgeboekt? Bel ons dan!
Mocht het voorkomen dat onze camperplaatsen volgeboekt zijn, bel ons dan op +31 (0)577- 222 055. Vaak kunnen we je tegen hetzelfde tarief een andere mooie plek bieden op het park.

Bijboeken
Reizen met een camper geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Spontaan een of meerdere nachten bijboeken is dan ook meestal geen enkel probleem. Je regelt dit tijdens het verblijf eenvoudig bij de receptie voor 11:00 uur.

Terug naar overzicht

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven