Kamperen

Heidepark Veluwschkarakter ligt in het kleine Veluwse dorp Vierhouten dat omgeven is door bos en heide. Vanuit dit park zijn er eindeloos veel fiets- en wandelmogelijkheden in de natuur.

Bekijk

Toeristische plaats - Basic

Onze velden zijn zeer zonnig en ruim opgesteld. Rondom de velden bevinden zich de bossen. De auto parkeer je vlakbij, op de naastgelegen parkeerplekken.

Bekijk

Toeristische plaats - Comfort

Onze velden zijn zeer zonnig en ruim opgesteld. Rondom de velden bevinden zich de bossen. Je auto parkeer je vlakbij, op de naastgelegen parkeerplekken. 

Bekijk

Camperplaats

Ons park beschikt over 6 ruime camperplaatsen waar de campers op een verharding staan met een uitloop op gras. Er is bij de plek een schoonwaterkraan, elektra punt (10 ampère) en gratis wifi. De camperplaatsen liggen op een open veld.

Bekijk

Seizoensplaats

Gek op kamperen en nog lang niet uitgekeken op de Veluwe? Dan kun je bij ons een (voor)seizoensplaats huren! Eind maart bouw je je tweede verblijf op en tot eind september kun je eindeloos genieten. Aansluitend kun je ervoor kiezen om je caravan te laten staan voor de winterstalling of gebruik maken van ons winterarrangement.

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven