Basic

 

 

Bekijk

Blokhut

Onze blokhutten zijn uitgerust voor vier tot vijf personen. Doordat ze op hetzelfde veld liggen, hangt er een gezellige sfeer. Op uw persoonlijk terras kunt u optimaal genieten van de natuur.

 2 slaapkamers
 Compacte keuken
 Ruime badkamer
Bekijk

Chalet

De basic chalets zijn kort geleden opnieuw ingericht, waardoor zij over een modern interieur beschikken. Vanaf het chalet is het slechts een paar minuten lopen naar de heide.

 2 slaapkamers
 Open keuken
 Moderne badkamer

Comfort

Bekijk

Chalet

Dit gloednieuwe, vrijstaande chalet is voorzien van alle comfort én heeft een trendy uitstraling. Het chalet is volledig ingericht en biedt plaats aan drie tot vier personen.

 3 slaapkamers
 Compleet ingerichte keuken
 Badkamer en apart toilet

Kamperen

Bekijk

Toeristische plaats

Onze velden zijn zeer zonnig en ruim opgesteld. Rondom de plekken bevinden zich de bossen. Uw auto parkeert u vlakbij; op de naastgelegen parkeerplekken. Op één van onze mooie velden is er altijd wel een plekje voor u vrij!

Bekijk

Seizoensplaats

Gek op kamperen en nog lang niet uitgekeken op de Veluwe? Dan kunt u een seizoensplaats huren! Begin april bouwt u uw tweede verblijf op en tot begin oktober kunt u eindeloos genieten. Aansluitend kunt u ervoor kiezen om uw caravan te laten staan voor de winterstalling.

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief