Lastminute chalet op de Veluwe

Last minute een chalet boeken op de Veluwe bij VDB Holiday

Wilt u last minute een weekendje overnachten in een leuk chalet op de Veluwe of wilt u echt even lekker uitwaaien voor een hele week of zelfs langer? U boekt uw last-minute chalet bij
VDB Holiday.

Met verschillende hoog aangeschreven recreatieparken biedt VDB Holiday de mooiste, leukste en meest ontspannen vakantiebestemmingen op de Veluwe. U en uw familie kunnen zich bijvoorbeeld heerlijk vertoeven op Strandparc Nulde, een prachtig kampeer en chalet park langs het Veluwemeer in Putten, een unieke ervaring en heerlijk voor de kids maar ook voor u om even lekker tot rust te komen! 

De chalets van Strandparc Nulde in Putten liggen vlak langs het water van het Veluwemeer en met vlak langs het water bedoelen we enkele meters van het meer, u hoeft dus geen end te lopen maar daar in tegen is het meer uw voortuin, wat ook nog eens zorgt voor een prachtig uitzicht en een nog mooiere zonsondergang! 

Vlak naast Strandparc Nulde aan het Veluwemeer vindt u onze vernieuwde horecagelegenheid Restaurant Ses hier kunt u een lekker hapje eten en buiten op ons terras een drankje nuttigen, daarnaast hebben de kinderen genoeg vermaak op het strand, met een gigantisch springkussen, schommelstoelen en klimrekken voor genoeg klimmen en klauteren.

Overweegt u het al om lekker op vakantie te gaan in eigen land? U zult er versteld van staan hoe dichtbij het eindeloze vakantiegevoel kan liggen! Bekijk hieronder alle mogelijkheden en laat u vrijblijvend informeren! Heeft u toch nog een vraag of meer informatie nodig, neem dan contact op met onze collega’s van het Strandparc Nulde via ons contactpagina of door te bellen naar 0341 - 36 13 04 

Wij wensen u veel vakantie voorpret en een prettig verblijf op Strandparc Nulde in Putten, hartje Veluwe!

Bekijk beach lounge chalets


Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven