Historie en cultuur

Tijdens het bezoeken van diverse dorpen en steden in de buurt, is er enorm veel te ontdekken. Beleef de historie van de Hanzestad Harderwijk en de cultuur van de prachtige stad Amersfoort. 

Harderwijk 
Deze culinaire Hanzestad is zeker een bezoekje waard! Op slechts 15 minuten vanaf ons park vind je het gezellige centrum van Harderwijk waar je naar hartenlust kunt winkelen of aan de boulevard een heerlijk hapje kunt eten.  

Ontdek de sfeervolle binnenstad van het historische Harderwijk. Slenter over de gezellige pleintjes, langs de eeuwenoude panden en beleef verhalen uit de Hanzetijd. Sinds 1252 staat deze stad al bekend als handelsstad, het ondernemerschap is nu nog steeds herkenbaar te zien. Zo heeft de stad gezellige boetiekjes, hippe conceptstores, sterrenrestaurants en gezellige cafés. Tijdens alle seizoenen is deze stad zeker een bezoekje waard! Ook een bezoek aan het bekende Dolfinarium is een leuke uitstap tijdens jouw verblijf!  

Amersfoort 
Met grote winkelketens, speciaalzaken en authentieke, zelfstandige zaakjes is er voor ieder wat wils tijdens een dagje shoppen in Amersfoort! Ontdek wonderlijke en natuurlijke producten in de Krommestraat, shop vintage op de Isselt of ga werelds winkelen op de Kamp. Voor een hapje en drankje is er genoeg keuze.  All-day brunch spots, gezellige kroegen, koffietentjes en wereldse restaurants – ook met genoeg keuzemogelijkheden als je vegetarisch, glutenvrij of vegan uit eten wilt.

Omgeving overzicht

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven