Faciliteiten

Strandparc Nulde is een moderne en gezellige camping die aan alle eisen van de hedendaagse kampeerder voldoet.

De camping is ruim opgezet, voorzien van alle comfort, beschikt over uitstekende, goed schoongehouden sanitaire voorzieningen en heeft verder alle faciliteiten die het verblijf op een camping aangenaam maken. En mocht u onverhoopt toch nog iets te wensen hebben... Onze medewerkers staan klaar om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Bekijk

Restaurant SES

Ons hippe restaurant SES gaat voor puur. Wij werken met (dag) verse producten, het liefst afkomstig uit onze directe omgeving. Vlees, kip, vis, het wordt op ambachtelijke wijze bereid door de chef en zijn brigade. Green Egg cooking, of direct op het houtvuur, daarmee creëren wij een extra smaaksensatie.

Bekijk

Sanitaire voorzieningen

Schoon en verzorgd sanitair draagt bij tot een fijne vakantiebeleving. Met o.a.

  • Douches met warm water
  • Afwasplaatsen en groentewasplaatsen
  • Stortplaats voor chemisch toilet
  • Babyroom
  • Aangepaste wasruimte/toilet
  • Wasserette
Bekijk

Kano, sup & waterfietsverhuur

Nergens viert u zo heerlijk vakantie als aan het Veluwemeer. Beleef het Veluwemeer zelf op het water. Huur een kano, een sup of pak de waterfiets!

Bekijk

Accommodatie

De staanplaatsen op Strandparc Nulde zijn royaal en liggen direct aan het water of bieden een prachtig uitzicht over het Veluwemeer.

Bekijk

Piratennest

In "het Piratennest", onze kidsclub, worden leuke activiteiten georganiseerd. Tijdens Hemelvaart, het Pinksterweekend én in het hoogseizoen is er een gevarieerd animatieprogramma onder begeleiding van een toprecreatie team!

Bekijk

Mascotte Bally

Bally de wasbeer, onze knuffelbare mascotte! Hij reist naar alle parken van VDB holiday, op de Veluwe en in Flevoland, aan het water en in het bos. Via zijn eigen Facebook(link) pagina zal Bally leuke vakantietips en educatieve weetjes uit de natuur met zijn volgers delen, daarop is ook zijn eigen liedje te beluisteren. De kids zijn dol op hem!

Bekijk

Animatie

Sporten, spelletjes, knutselen, zingen, dansen... De kids zullen zich elk moment van de dag uitstekend vermaken. Het professionele animatieteam stelt tijdens Hemelvaart, Pinksteren en tijdens het hoogseizoen een zeer gevarieerd activiteitenprogramma samen. 

Bekijk

Wi-Fi

Op het gehele park kunt u gebruik maken van Wi-Fi. Onze medewerkers bij de receptie helpen u graag!

Bekijk

Fietsverhuur

Huur van 1 April tot 1 Oktober fietsen bij Strandparc Nulde.

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven