Reglement

REGLEMENT Recreatiepark De Voorst 2018

1. Slagboom en parkeren:
De sleutel voor de slagboom is plaats- en naamgebonden en voor één auto. Het is niet toegestaan met uw sleutel de slagboom voor anderen te openen. Aanhangwagens in overleg met de beheerder. Slagboom is gesloten van 22.00 uur tot 07.00 uur. Ook voor brommers en motoren. Borgsom slagboomsleutel bedraagt € 20,00.

2. Energie:
Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 4 ampère ( 880 Watt.). Elektrische kachels zijn niet toegestaan. Propaan, Butaan en Campinggas zijn bij de receptie verkrijgbaar.

3. Vuilnis:
Huisvuil kan alleen in afgesloten vuilniszak in de daarvoor bestemde container worden gedaan. Oud papier in de papiercontainer. Flessen in de glascontainer. Grofvuil (meubilair, koelkast, tent, fiets, palen, vloerbedekking, enz.) dient u zelf naar de gemeentelijke stortplaats te brengen.

4. Toiletgebouw / watertappunten:
Helpt u ons het toiletgebouw zo schoon mogelijk te houden ? Het gebruik van de douches en warm water is bij de prijs inbegrepen.  Wees zuinig met water. Kinderen onder begeleiding van een ouder gebruik laten maken van het toiletgebouw. De ruimte in en om het toiletgebouw is geen speelplaats. De watertappunten zijn alleen voor drinkwater, niet om uw was of afwas te spoelen en om uw caravan te wassen.

5. Verhuur:
Bij verhuur van uw caravan aan familie of derden (geen buitenlandse werknemers), dient u dit te melden en af te rekenen bij de receptie
(€ 1,50 pp/pn).

6. Logés:
Alle personen die gebruik maken van het vakantieverblijf en niet tot het gezin behoren of niet thuiswonend zijn, dienen bij aankomst het logétarief te voldoen. Logés ouder dan 18 jaar met een tentje of ander kampeermiddel, dienen een eigen plaats te boeken. Een tweede gezin kan in uw caravan of tent als u niet aanwezig bent, tegen betaling.

7. Bezoekers:
Uw gasten/bezoek moeten zich bij de receptie melden en bezoekersgeld betalen. Huisdieren van bezoekers worden niet toegelaten ! Zwembad gebruik moet apart betaald worden bij de kassa.

8. Terreinonderhoud:
Het graven van greppels en sleuven is niet toegestaan. Geen tuintjes aanleggen of houten schuttingen plaatsen. Om uw eigen caravan en bootje dient u zelf te maaien. Laat uw plaats schoon en netjes achter, ook de bossage achter uw plaats leeg op leveren. Denkt u met het plaatsen van luifels, windschermen en partytenten om uw medekampeerders !

9. Plaats:
U dient uw caravan of tent dusdanig te plaatsen dat u rechts van het nummerpaaltje komt te staan. Eén auto kan rechts naast de caravan of tent gezet worden, mits de auto binnen de paaltjes blijft en niet verder uitsteekt dan het kampeermiddel. Het afbakenen van de plaats met gaas, planken, etc. is niet toegestaan. Per plaats mag maar één gezin staan.

10. Geluidshinder / Nachtrust:
Van 23:00 tot 08:00 uur is er nachtrust op ons terrein. U zult begrijpen dat iedereen hiernaar verlangt op vakantie! Houdt u rekening met andere gasten? Dat betekent ook dat uw radio of tv niet bij de buren te horen mogen zijn.

11. Openlucht zwembad:
Voor openingstijden; informeer bij de receptie.

12. Barbecue:
Gebruik van een barbecue is toegestaan mits veilig!
Gebruik van vuurkorven, rooktonnen of open vuur is niet toegestaan. Denk om het brandgevaar!

13. Voortenten, bijzettenten, zijuitbouw, partytenten, luifels en schuurtjes:
Voortenten dieper dan 3 m mogen alleen geplaatst worden in overleg met de parkmanager. Luifels met gesloten zijkanten, partytenten, zijuitbouw(en) idem. Ook het plaatsen van (tent)schuurtjes, speeltenten, slaaptenten, etc. moeten bij aankomst worden gemeld. Tweede zijuitbouw en bijzettenten dienen opgeteld niet meer dan 10 m² te zijn. Het plaatsen van vaste bouwwerken (afdak, schuurtje, hok,hekken, etc.) is niet toegestaan. Partytenten en luifels afbreken als u niet aanwezig bent, in verband met opwaaien of instorten.

14. Varen, zwemmen, vissen:
Het is verboden om in het kanaal de pleziervaart en beroepsvaart te hinderen. Zwemmen en varen is op eigen risico. Snel varen is niet toegestaan. Denk om de vissers. En vissers denk om een geldige vispas.

15. Voetbal:
Voetballen is alléén toegestaan op het voetbalveld (niet op de kampeervelden !) of op het grasveld bij het zwembad.

16. Speeltoestellen
In verband met de veiligheid, certificering, keuring en verantwoordelijkheid is het niet toegestaan eigen speeltoestellen te plaatsen (zoals: trampoline, glijbaan, zwembadje, enz.)

17. Huisdieren
Honden (max. 2) van campinggasten zijn welkom op het aangewezen veld op vertoon van een geldig dierenpaspoort. Uw hond dient gechipt en geldig geënt te zijn. Ze moeten altijd aangelijnd zijn en mogen alleen buiten de camping worden uitgelaten. U dient uw hond ten alle tijden onder appel te hebben! Huisdieren mogen geen overlast veroorzaken en ongelukjes dienen direct door de eigenaar te worden opgeruimd. Het plaatsen van een hondenren c.q. afrastering in elke vorm is niet toegestaan. Met uitzondering van het afrasteren van de luifel. Katten zijn ook welkom, mits deze geen overlast veroorzaken. Ze dienen in uw tent te blijven of buiten aangelijnd te zijn. Tevens dient u te zorgen voor een kattentoilet. De parkmanager is ten alle tijden gerechtigd een huisdier de toegang tot het kampeerterrein te weigeren c.q. per direct van het park( te laten) verwijderen.

18. Verkeersveiligheid:
U dient de verkeersregels zoals aangegeven op ons park op te volgen. Dit betekent: beschouw ons park als een woonerf, stapvoets rijden 5 km p/u en geef voetgangers en fietsers voorrang. Verder gelden op het park de algemene verkeersregels zoals op de openbare weg. Brom- en snorfietsers moeten motor afzetten bij de slagboom. De Voorst Express trein heeft ten alle tijden voorrang.

19. Algemene huisregels:
De beheerder is niet aansprakelijk voor brand, vermissing of schade, door derden veroorzaakt. Indien u bij overtreding van de bovengenoemde regels en van zaken die niet benoemd zijn in dit reglement weigert de regels op te volgen, dan worden alle voorzieningen van de camping per direct beëindigd. De leiding van Recreatiepark De Voorst heeft ten alle tijden het recht om uitzonderingen te maken op het huishoudelijk reglement of om hier aanpassingen op te doen.
Alle voorkomende zaken op recreatiepark de Voorst geschieden op eigen risico. Recreatiepark de Voorst is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade of letsel.

Klik hier voor het HUISDIERENREGLEMENT

 

Arts: 0527- 203 000 of 0527- 201 990
17:00- 08:00u en in het weekend: 0900 – 333 6 333
Politie: 0900 – 88 44
Alarmnummer 112

Alle leveringen zijn conform de Recron voorwaarden.

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven