Vink Fruitboerderij

Oude fruitbomen

Een oude fruitboom heeft charme. Maar voordat de boom volgroeid is, bent u tien jaar verder. Liever niet wachten? Bezoek dan onze boomgaard. Hier heeft u de keuze uit een gevarieerd aanbod karakteristieke fruitbomen van twee tot maar liefst zestig jaar oud.

Fruitbomen snoeien

Onze fruitbomen zijn gezond en sterk. Met een team van vakmensen hebben we ze tot bloei laten komen. En daar plukt u de vruchten van. Want als de bomen eenmaal groot zijn, is het een kwestie van jaarlijks snoeien. Heeft u dit nog nooit gedaan? Dan kunt u een cursus bij ons volgen. Vraag ernaar, we leren het u graag!

Fruitboom kopen

Bij Vink Fruitboerderij zijn het hele jaar door fruitbomen te koop. We potten ze in kuipen of zetten ze in authentieke fruitkisten, waardoor u ze op elk gewenst moment in uw tuin kunt zetten. De boom rechtstreeks in de grond planten? Dan kunt u het best wachten tot de winter, als het blad eraf is. Eerder kopen kan altijd, want u heeft gelijk plezier van uw boom. De oogst is namelijk voor u!

Contact

Lekker met uw laarzen aan de natuur in. Op Vink Fruitboerderij is een speciale zelfpluktuinaangelegd. Hier kunt u gedurende het oogstseizoen (vanaf ongeveer eind augustus), uw eigen appels en (stoof)peren plukken. 

De boerderijwinkel is het hele jaar rond geopend:
Maandag t/m vrijdag 8:00-18:00
Zaterdag 8:30-17:00

https://www.vinkfruitboerderij.nl/

Omgeving overzicht

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven