Omgeving

Bekijk

Historie en cultuur

Een dagje naar Werelderfgoed Schokland, de mooie havens van Urk bezoeken, of toch liever een fluisterbootje huren in Giethoorn? Pittoreske plaatsen liggen klaar om ontdekt te worden.

Bekijk

Natuur

Recreatiepark De Voorst ligt middenin het Voorsterbos en direct aan de Zwolsevaart. Een prachtig natuurgebied, wat wij samen met Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer koesteren. Wij zijn trots op de nauwe samenwerking en hebben regelmatig contact met de boswachters en beheerders.

Bekijk

Actief

Actief bezig zijn in de prachtige buitenomgeving. Rondom het recreatiepark ligt een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk waar mountainbikers zich ook heerlijk kunnen uitleven. De Zwolse Vaart verleent zich weer tot fantastisch viswater.

Bekijk

Activiteiten kids

Uw kinderen hoeven zich tijdens de vakantie geen moment te vervelen. Naast alle activiteiten op Recreatiepark de Voorst, zijn er ook vele activiteiten in de buurt.

Bekijk

Recreatieprogramma zomer - 2022

Het wordt een superleuk seizoen want wij organiseren weer allerlei leuke activiteiten voor jong en oud! Houd deze pagina in de gaten voor de meest actuele informatie!

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven