Eten en Drinken

 

Brasserie de Voorst 

Vanaf zaterdag 25 juli 2021 is de Brasserie weer geopend! Kijk bij openingstijden wanneer wij precies geopend zijn.

Een gezellig ingerichte brasserie met een knus pannenkoekenhuis. Heerlijke voor- hoofd- en nagerechten op de kaart en u kunt ook uw eigen pannenkoek samenstellen, deze worden vervolgens vers voor u gebakken!

Proef ook eens onze  speciale pannenkoeken of de pannenkoek van de maand. Ook serveren wij glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken. Lust u géén pannenkoeken? Op onze kaart vindt u ook diverse vlees & visgerechten.

Naast pannenkoeken of een diner kunt u bij Brasserie de Voorst ook terecht voor een heerlijke lunch, of om gezellig te borrelen op het terras.

Bezoek Brasserie de Voorst

 

Partycentrum

Ook beschikt Brasserie de Voorst over een partycentrum, ideaal voor al uw feesten en partijen. Onze uitgebreide keuken weet voor elke soort gelegenheid de juiste catering te bieden. Naast vermaak en lekker eten kunt u ook overnachten met gezelschappen in onze groepsaccommodatie.

 

Snackbar

Naast Brasserie de Voorst beschikken wij ook over een snackbar, waar wij heerlijk verse snacks voor u bereiden. Ideaal als u een keer geen zin heeft om zelf te koken! Deze snackbar is op woensdag tot en met zondag geopend van 12:00 tot 20:00.

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven