Corona informatie Recreatiepark de Voorst

 

Beste gast,

Langs deze weg beantwoorden wij de meest gestelde vragen omtrent het coronavirus en je verblijf op ons park.

De accommodaties worden goed schoongemaakt en medewerkers van ons park houden zich strikt aan de hygiënemaatregelen. Zowel de medewerkers van ons park als de gasten zelf dragen een belangrijke verantwoordelijkheid in het naleven van deze maatregelen.Houd rekening met de volgende richtlijnen op ons park:
Wanneer en hoe moet ik gezondheidsklachten melden tijdens mijn verblijf op het park? Regelgeving vanuit het RIVM blijft hierin bepalend. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak bij de GGD om je te laten testen. De belangrijkste klachten die vaak voorkomen bij COVID-19 zijn: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Bekijk de website van het RIVM voor meer informatie.

Laat je testen en blijf thuis/binnen tot de uitslag bekend is. Ook huis/reisgenoten blijven thuis/binnen als je naast milde coronaklachten ook last hebt van koorts of benauwdheid. 

Neem bij klachten tijdens verblijf op ons park altijd telefonisch contact op met de receptie. 


Zijn voorzieningen geopend op het park?
Brasserie de Voorst is vanwege coronamaatregelen vanuit de Rijksoverheid gesloten.


Ik heb de groepsaccommodatie geboekt. Kan ik nog steeds komen? 
Wanneer je geen gezamenlijk huishouden vormt geldt een maximum aantal personen van vier. Personen die niet tot één huishouden behoren houden altijd (dus ook binnen) 1,5 meter afstand tot elkaar, kinderen tot en met 12 jaar uitgezonderd. Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven onderling ook geen afstand te houden. Er gelden, behalve de afstandseis, geen beperkende maatregelen voor het gebruik van gedeelde sanitaire voorzieningen in de groepsaccommodatie.


Alle bovengenoemde antwoorden zijn van kracht op basis van de maatregelen vanuit de Rijksoverheid. Wij verzoeken je om zelf ook de maatregelen in de gaten te houden. Zodra er wijzigingen zijn zullen wij dit communiceren op de website.

 

Heb je een andere vraag neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven