Activiteiten

Op Recreatiepark De Voorst worden veel activiteiten georganiseerd. Met Hemelvaart en Pinksteren en 4 weken in het hoogseizoen hebben wij een professioneel animatieteam. Ook organiseren wij viswedstrijden, sportieve evenementen, een spokentocht, lasergamen, lichtjesavond en nog veel meer.... Wilt u liever lekker genieten van de rust en relaxen, dat kan natuurlijk ook, want u heeft tenslotte vakantie!

 

 

 

Bekijk
een sprookjesachtige beleving

Lichtjesavond

In de zomerperiode organiseren wij lichtjesavond. Dan versieren onze gasten de velden in een bepaald thema met lichtjes en veranderd het park in een zee van sprookjesachtig licht.

 

gratis toegang voor onze gasten
Bekijk
Jong en Oud vormen een team

Vis koppelwedstrijd junior/senior

Deze viskoppelwedstrijd doe je met z'n tweetjes. Maar let op, het koppel moet bestaan aan een combi van 'jong en oud'. Dus opa/oma en kleinkind, pap of mam met zoon of dochter etc. Tijd: van 17:00 tot 18:00 uur, 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn bij de waterkant.

€ 2,00 per koppel voor onze gasten
Bekijk
's morgens vroeg op en met je maatje vissen

Vis koppelwedstrijd

Koppel viswedstrijd voor volwassenen. Van 06:00 tot 12:00 uur Welk koppel vangt de meeste vis en gaat met de eer strijken? Na  afloop voor iedereen een leuke attentie. 15 m8inuten voor aanvang bij de waterkant aanwezig zijn.

5,00 per koppel voor onze gasten

Acties & arrangementen

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven