Chalets

Bekijk

6 persoons chalet

In de comfortabele zes persoons chalets zal het u aan niets ontbreken. Met drie slaapkamers is er ruimte voor het hele gezin. Vanuit de open keuken stapt u zo uw terras op. 

 3 slaapkamers
 Compleet ingerichte keuken
 Badkamer en apart toilet
Bekijk

4 persoons chalet

De vier persoons chalets zijn sfeervol ingericht en beschikken over een compleet ingerichte keuken. Op het persoonlijk terras kunt u genieten van de mooiste vogelconcerten.

 2 slaapkamers
 Compleet ingerichte keuken
 Ruime badkamer
Bekijk

Groepsaccommodatie

Onze groepsaccommodatie ligt tegen het prachtige Voorsterbos aan. De accommodatie is omgeven door een grote tuin en het Speel- en Doepark ligt er recht tegenover. 

 8 slaapkamers
 Compleet ingerichte keuken
 6 douches & 4 toiletten

Kamperen

Bekijk

Kampeerplaats

Onze kampeerplekken bieden u volop privacy. Alle velden hebben een compleet eigen sfeer. De benamingen van de velden verwijzen naar het prachtige vogelgebied waarin de Voorst ligt. Op diverse velden zijn speeltoestellen en zandbakken aanwezig.

Bekijk

Comfortplaats

Een van de velden, het kampeerveld Koekoek, is een comfortveld. Hier heeft u de beschikking over meer stroom én kunt u water tappen vanaf uw eigen standplaats. Ook uw trouwe viervoeter is toegestaan op dit veld. 

Bekijk

Comfortplaats met privé sanitair

Wilt u kamperen, maar dan met meer luxe en comfort? Dan is een comfortplaats in combinatie met privé sanitair een aanrader. U beschikt dan over uw eigen cabine met douche, toilet, wastafel én extra bergruimte.

Bekijk

Camperplaats

Campers zijn op alle kampeerplaatsen toegestaan op onze camping.

Wilt u reserveren voor ons campertarief (maximaal 2 nachten)? Neem dan contact op met onze receptie op telefoon nummer 0527 – 25 25 24 of mail naar devoorst@vdbrecreatie.nl

Lodges

Bekijk

Lodge 4 persoons

De vier persoons lodges beschikken over een groot woongedeelte met open keuken. De ruime badkamer is van alle luxe voorzien en de slaapkamers zijn knus ingericht.

 2 slaapkamers
 Compleet ingerichte keuken
 Ruime badkamer
Bekijk

Lodge 5 persoons

Onze vijf persoons lodges hebben recentelijk een nieuw interieur gekregen. Door middel van de grote openslaande deuren haalt u de natuur naar binnen.

 2 slaapkamers
 Compleet ingerichte keuken
 Ruime badkamer

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven