Kamperen

Gelegen in een schitterend natuurgebied met het Voorsterbos als voor- en achtertuin is het optimaal onthaasten door te genieten van de rust en ruimte. De kampeervelden liggen op het park aan de zijde van de Zwolsevaart.  Kanoën, stand up paddling (SUP), vissen, zwemmen of lekker met de boot het water op, het kan allemaal!

Bekijk

Kampeerplaats

Onze kampeerplekken zijn ruim opgezet, beschut en bieden iedere kampeerder voldoende privacy.  Alle velden hebben een compleet eigen sfeer. De benamingen van de velden verwijzen naar het prachtige vogelgebied waarin de Voorst ligt. Op diverse velden zijn speeltoestellen en zandbakken aanwezig.

Bekijk

Comfortplaats

Een van de velden, het kampeerveld Koekoek, is een comfortveld. Hier heb je de beschikking over meer stroom én kun je water tappen vanaf je eigen standplaats. Ook je trouwe viervoeter is onder andere hier toegestaan. 

Lodges

Gelegen in een schitterend natuurgbied van de Noordoostpolder, met het Voorsterbos als voor- en achtertuin is het optimaal onthaasten op Recreatiepark de Voorst. 

Bekijk

Lodge 4 persoons

De vier persoons lodges beschikken over een groot woongedeelte met open keuken. De ruime badkamer is van alle luxe voorzien en de slaapkamers zijn knus ingericht.

  2 slaapkamers
  Compleet ingerichte keuken
  Ruime badkamer
Bekijk

Lodge 5 persoons

Onze vijf persoons lodges beschikken over een groot woongedeelte met open keuken en openslaande deuren. Dit model lodge heeft een extra slaapplaats in de tweede slaapkamer. 

  2 slaapkamers 
  Compleet ingerichte keuken
  Ruime badkamer

 

 

 

Groepsaccommodaties

Bekijk

Groepsaccommodatie

Onze groepsaccommodatie ligt tegen het prachtige Voorsterbos aan. De accommodatie is omgeven door een grote tuin en het Speel- en Doepark ligt er recht tegenover. 

  8 slaapkamers
  Compleet ingerichte keuken
  6 douches & 4 toiletten

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven