Kamperen met de hond

Samen met uw trouwe viervoeter

Honden welkom

Uw hond is van harte welkom op de Paalberg. Het zal hem/haar zeker goed bevallen op ons park! De Paalberg is gelegen midden in het bos en aan de heide. Tientallen hectares bos omsluiten de camping, garant voor uren wandelplezier. Geeft  u in verband met de hond voorkeur aan een iets afgelegen plaats? U heeft op de Paalberg de keuze uit tientallen individueel gesitueerde plaatsen, waar uw hond niet te veel prikkels krijgt. Bijvoorbeeld aan de rand van het bos gelegen. U kunt op bijna 20 plekken de camping verlaten en zo het bos in lopen. Het bos  en de heide zijn altijd dichtbij. 

PANORAMATOUR

Kamperen of bungalow met uw hond

Uw huisdier is op de hele camping in Ermelo welkom, met uitzondering van het grote W-veld en het D-veld. Deze zijn huisdiervrij.  In de meeste verhuuraccommodaties zijn honden van harte welkom, een aantal accommodaties zijn huisdiervrij. Dit gaat om de volgende accommodaties: Bungalow Calluna nr 2 en 3, Heidelodge nr 8 en Forest Cottages nr 5,6,7 en 8.

Goed om te weten: 

  • Van 1 april tot 31 augustus is 1 hond toegestaan, buiten deze periode zijn 2 honden per kampeerplaats toegestaan. 
  • Uw hond dient ten allen tijde aangelijnd te zijn op het park. 
  • Gelieve bij het uitlaten via de kortste route het park te verlaten. 'ongelukjes' dienen opgeruimd te worden.
  • Pas op: De omheining van de camping bevat schrikdraad.
  • Het heideveld waaraan de Paalberg grenst is het weidegebied van de schaapskudde. Het is daarom tussen 8 en 16 uur verboden uw hond los te laten lopen op de heide. In de bossen rondom de camping is het te allen tijde verboden de hond los te laten lopen. 
  • Houdt u rekening met de aanwezigheid van wilde zwijnen.

Direct boeken!

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven