Plattegrond

Het A-terrein:
Op het A-terrein, (A 4 t/m A 10) vindt u een prachtig open veld met 7 ruime plaatsen. U hebt hier de luxe van een eigen watertappunt en afvoer van uw water rechtstreeks op het riool, z.g.n. Comfortplaats. Tevens zijn er een aantal mooie privéplekken, gedeeltelijk ook met comfort. Het A-veld ligt vlakbij het zwembad en toiletgebouw "De Piramide".

Het C-terrein:
Ook op het C-terrein treft u vele privé plaatsen aan. In totaal beschikt het C-veld over 32 plaatsen. Door de centrale ligging van dit veld, is de afstand tot toiletgebouwen, de parkeerplaatsen en de voorzieningen overal even groot.

Het D-terrein:
Het grootste gedeelte van het D-terrein ligt aan de buitenrand van de camping. Ideaal als u met uw hond komt. Er zijn voornamelijk privé plaatsen. Er is ook een veld met 6 plaatsen vlakbij toiletgebouw "De Luifel". (D 33 – D 37) LET OP: DIT VELD IS HUISDIERVRIJ.

Dit veld en een aantal omliggende plaatsen zijn, naast elektra en kabel tv, voorzien van een watertappunt en afvoer.

Het F-terrein:
Het F-terrein ligt langs de Ermelose heide. Hier zijn 11 plaatsen. Het is een gezellig veld met voor de kinderen een zandbak en een wipveertje.

Het P-terrein:
Het P-terrein ligt langs de rand van het terrein. Van hieruit loopt u zo het schitterende bos in of de Ermelose heide op. Op het P-terrein zijn diverse mogelijkheden. Hier zijn apart gelegen plaatsen maar ook veldjes met 2, 3, 5 of 6 plaatsen. Ideaal als u met een groep een weekendje wilt kamperen. Sinds kort bevat het P-terrein ook 8 camperplaatsen.

Het T-terrein:
Het T-terrein is eveneens centraal gelegen, vlakbij winkel, snackbar en kantine. De plaatsen op dit terrein zijn allemaal apart afgescheiden door bosschages. Naast elektra en kabel tv beschikken alle plaatsen op het T-terrein ook over een watertappunt en afvoer.

Het W-terrein:
Het W-veld is een ruim opgezet, HUISDIERVRIJ veld. In het midden staat een prachtig groot speeltoestel. Voor gezinnen met kleine kinderen is het hier ideaal kamperen. Het gehele W-terrein beschikt over comfort. Dat wil zeggen dat er naast elektra en kabel tv ook een watertappunt en afvoer beschikbaar is. Door de centrale ligging is het zwembad op loopafstand beschikbaar.

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief