Plattegrond

 

 

Het A-terrein:
Op het A-terrein, (A 4 t/m A 10) vindt je een prachtig open veldje met 7 ruime plaatsen. Je hebt hier de luxe van een eigen watertappunt en afvoer van water rechtstreeks op het riool, z.g.n. Comfortplaats. Tevens zijn er een aantal mooie privéplekken, gedeeltelijk ook met comfort. Het A-veld ligt vlakbij het zwembad en toiletgebouw "De Piramide". 

Het C-terrein:
Op het C-terrein treft ons prachtige nieuwe kampeerveld met in totaal 13 comfortplaatsen met uitzicht op een speeltoestel. Daarnaast zijn er nog meerdere privé plaatsen. Bijna alle plaatsen op het C-terrein zijn comfortplaatsen.Door de centrale ligging van dit veld, is de afstand tot toiletgebouwen, de parkeerplaatsen en de voorzieningen overal even groot.

Het D-terrein:
Het D-terrein ligt aan de buitenrand van de camping. Ideaal als je met de hond komt. Er zijn voornamelijk privéplaatsen. Er is ook een veld met 6 plaatsen, allemaal voorzien van comfort (watertappunt en afvoer van vuil handwater) vlakbij toiletgebouw "De Luifel". Dit veld is huisdiervrij!                            

Het P-terrein:
Het P-terrein ligt langs de rand van het terrein. Van hieruit loop je zo het schitterende bos in of de Ermeloseheide op.
Op het P- terrein zijn diverse mogelijkheden. Hier zijn apart gelegen plaatsen maar ook veldjes met 2, 3, 5 of 6 plaatsen.
Ideaal als je met een groep een weekendje wilt kamperen.

Camperplaatsen:
Op het P-terrein bevinden zich 8 camperplaatsen. Prachtig gelegen aan de rand van ons park. Je loopt zo de heide op!   

Het T-terrein:
Het T-terrein ligt zeer centraal vlakbij winkel, snackbar en kantine. Op alle plaatsen heb je de luxe  van een eigen watertappunt en afvoer van het handwater rechtstreeks op het riool. De plaatsen op dit terrein zijn allemaal apart afgescheiden door bosschages. 

Het W-terrein:
Het W-veld is een ruim opgezet, huisdiervrij veld met een prachtig groot speeltoestel. Voor gezinnen met kleine kinderen is het hier ideaal kamperen. Daarnaast zijn er nog enkele aparte plaatsen privé, met 2, 3 of 4 op een veldje. Alle plaatsen op het W-terrein zijn voorzien van een watertappunt en afvoer van water rechtstreeks op het riool. Door de centrale ligging zijn het zwembad en de winkel op loopafstand.

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven