Autovrij

Ons park is autovrij, en daarmee voor de kinderen een veilig terrein. Maar ook als kampeerder geniet je hierdoor van de rust en het groen, zonder uitzicht op geparkeerde auto's. Hier wordt contreect op gehandhaafd!

Er zijn twee parkeerplaatsen, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de camping, zodat je nooit ver hoeft te lopen.
Uiteraard mag je bij aankomst met caravan of tent doorrijden met één auto naar de plaats. Heb je tussendoor bagage te vervoeren? Hiervoor zijn speciale bagagekarretjes beschikbaar. 

 Aandachtspunten voor u als gast: 

  • Parkeren op de achterparkeerplaats: Deze parkeerplaats is niet vanaf de camping te bereiken. Om de parkeerplaats te betreden heb je een chip nodig om de slagboom te bedienen. Deze is te verkrijgen, tijdens openingstijden, op de receptie tegen een borg van € 15,-.  Bij het verlaten van de parkeerplaats opent de slagboom vanzelf.
  • In de bagagekarretjes moet een muntje van € 2,-, deze krijg je na gebruik retour. 
  • Indien je buiten openingstijden van de receptie met de auto de camping op wilt, kun je je melden bij de dienstdoende woning (zie pijl 'receptie'). Zij kunnen de slagboom openen. 
  • Bij het afrijden van de camping opent de slagboom vanzelf. 
  • Parkeren is op eigen risico.

 

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven