Speeltoestellen

Wat is er allemaal te doen? Overal op de camping zijn er speelelementen voor de kinderen. Zowel op de kampeerveldjes als in de verschillende speeltuinen kunnen ze naar hartelust spelen.

Op het mooie ruime W-veld is er een prachtig speeltoestel met allerlei speelmogelijkheden voor de jongste camping bezoekers. Dit veld is prachtig centraal gelegen en ideaal voor een verblijf met kleine kinderen. Tevens zijn alle plaatsen op dit veld voorzien van een eigen watertappunt en afvoer voor uw vuile handwater.

GROTE SPEELTUIN

Naast het T-veld ligt de grote speeltuin. Hier vindt u een kabelbaan, beachvolleyball en diverse speeltoestellen.

WATERSPEELPLAATS

Bij de waterspeelplaats staat altijd een klein laagje water. En u kunt zelf water toevoegen door aan de pomp te zwengelen! Neem een schep mee en graaf eindeloos geulen en sluizen. Lekker spelen met water en zand...

SPRINGKUSSENS:
Naast de receptie ligt een super groot springkussen klaar. Nieuw in 2018 is het springkussen bij de ligweide van het zwembad. Wel even de schoenen uittrekken en springen maar!

OVERDEKTE TAFEL-TENNISTAFEL:
Voor de jongeren op de camping vaak een plek om elkaar te ontmoeten. Soms zijn er ook activiteiten onder deze kap. Vergeet niet uw eigen tafeltennisbatje mee te nemen!

JEU DE BOULES:
Op ons sport en spel terrein ligt een mooie Jeu de boules baan voor u klaar. Even met een aantal campinggasten gezellig een balletje gooien...

Faciliteiten overzicht

Volg ons op