Corona informatie Recreatiepark de Paalberg

Laatste update: Vrijdag 3 juli 2020 om 09:15 uur


Beste gast,

Langs deze weg beantwoorden wij de meest gestelde vragen omtrent het coronavirus en je verblijf op ons park.

De accommodaties worden goed schoongemaakt en medewerkers van ons park houden zich strikt aan de hygiënemaatregelen. Zowel de medewerkers van ons park als de gasten zelf dragen een belangrijke verantwoordelijkheid in het naleven van deze maatregelen.Houd rekening met de volgende richtlijnen op ons park:


Vanaf 1 juni 2020  is bezoek weer toegestaan, met een maximum van 6 personen inclusief kinderen per plaats.Wanneer en hoe moet ik gezondheidsklachten melden tijdens mijn verblijf op het park? Regelgeving vanuit het RIVM blijft hierin bepalend. Bij neusverkoudheid (veel niezen), loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging tot 38,0 graden Celsius. Dit zijn milde klachten. Blijf binnen, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen. Je hoeft de huisarts  en de receptie niet te bellen.  Krijg je koorts (meer dan 38 graden Celsius) en je hoest of ademt moeilijk? Neem dan telefonisch contact op met de receptie. Wij zullen je in contact brengen met de lokale huisarts en die zal vervolgens bepalen welke maatregelen er genomen moeten worden.Zijn voorzieningen geopend op het park?
Het buitenzwembad is vanaf zaterdag 30 mei geopend, het binnenzwembad vanaf 13 juni.
Zwemmen is mogelijk op inschrijving:
Ga naar: www.geefjeop.nl
Selecteer: Recreatiecentrum de Paalberg
Kies het tijdsblok: (aanmelden kan een dag van tevoren)

Het buiten kinderzwembad is vanaf 24 juni 11.00 uur toegankelijk op basis van inschrijving, mits ouders en zwemmers zich aan de voorzorgsmaatregelen houden. Deze maatregelen hangen bij de toegang van het zwembad. Opgeven kan via www.geefjeop.nl.  

De supermarkt op het park is geopend, bekijk hier de actuele openingstijden.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de afhaalservice van La Foresta en Bally Snack. Meer informatie is te vinden op www.laforesta.nl. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van het restaurant La Foresta. Hiervoor is vooraf telefonisch reserveren noodzakelijk: 0341-55 08 91.Is er animatie op het park?
Er is een aangepast animatieprogramma tijdens de weken van de zomervakantie.Sanitaire voorziening
Vanaf maandag 15 juni is de sanitaire voorzieningen op ons recreatiepark weer open. Kamperen is weer mogelijk voor iedereen. 

Bekijk kampeermogelijkheden

 

Alle bovengenoemde antwoorden zijn van kracht op basis van de maatregelen vanuit de Rijksoverheid 3 juli 2020 tot 09:15 uur. Wij verzoeken je om zelf ook de maatregelen in de gaten te houden. Zodra er wijzigingen zijn zullen wij dit communiceren op de website.

 

Heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op.

CONTACT

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven