Corona informatie Recreatiepark de Paalberg

Laatste update: Vrijdag 29 mei 2020 om 09:40 uur


Beste gast,

Langs deze weg beantwoorden wij de meest gestelde vragen omtrent het coronavirus en je verblijf op ons park.

De accommodaties worden goed schoongemaakt en medewerkers van ons park houden zich strikt aan de hygiënemaatregelen. Zowel de medewerkers van ons park als de gasten zelf dragen een belangrijke verantwoordelijkheid in het naleven van deze maatregelen.Houd rekening met de volgende richtlijnen op ons park:


Vanaf 1 juni 2020 (Tweede Pinksterdag) is bezoek weer toegestaan, met een maximum van 6 personen inclusief kinderen per plaats.Wanneer en hoe moet ik gezondheidsklachten melden tijdens mijn verblijf op het park? Regelgeving vanuit het RIVM blijft hierin bepalend. Bij neusverkoudheid (veel niezen), loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging tot 38,0 graden Celsius. Dit zijn milde klachten. Blijf binnen, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen. Je hoeft de huisarts  en de receptie niet te bellen.  Krijg je koorts (meer dan 38 graden Celsius) en je hoest of ademt moeilijk? Neem dan telefonisch contact op met de receptie. Wij zullen je in contact brengen met de lokale huisarts en die zal vervolgens bepalen welke maatregelen er genomen moeten worden.Zijn voorzieningen geopend op het park?
Het buitenzwembad is vanaf zaterdag 30 mei geopend. Zwemmen is mogelijk op inschrijving:
Ga naar: www.geefjeop.nl
Selecteer: Recreatiecentrum de Paalberg
Kies het tijdsblok: (aanmelden kan een dag van tevoren)

De supermarkt op het park is geopend, bekijk hier de actuele openingstijden.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de afhaalservice van La Foresta en Bally Snack. Meer informatie is te vinden op www.laforesta.nl.Is er animatie op het park?
Er is een aangepast animatieprogramma tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Kinderen die op 1 juni willen meedoen aan lasergamen (kinderen t/m 12 jaar) kunnen zich inschrijven bij de receptie of door te bellen naar 0341 55 23 73.Buitenspelen op het park
Kinderen willen buitenspelen op het park. Dat kan zolang ook hier de richtlijnen van het RIVM worden opgevolgd door zowel kinderen als ouders. 

  • Ben je verkouden, hoesterig of ziek? Blijf binnen!
  • Houd 1,5 m afstand tot elkaar. Vorm geen groep met elkaar.
  • Raak je gezicht niet aan en was de handen direct bij binnenkomst.
Sanitaire voorziening
Naar aanleiding van de RIVM maatregelen moeten wij tot 1 juli onze gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen op het park gesloten houden.  Wij begrijpen dat dit vragen met zich meebrengt:

Ik heb een kampeervakantie of arrangement geboekt. Kan ik nog steeds komen? 
Indien jouw kampeermiddel is uitgerust met eigen sanitaire voorziening mag je komen verblijven.
Onze kampeerplekken en -velden zijn ruim van opzet waardoor voldoende afstand tot elkaar gehouden kan worden. Wij vertrouwen erop dat je tijdens jouw aanwezigheid de veiligheidsmaatregelen omtrent het coronavirus strikt naleeft.

Indien jouw kampeermiddel niet is uitgerust met een eigen sanitaire voorziening:
zodra wij de sanitaire voorzieningen weer kunnen openen ben je van harte welkom om ook te verblijven. Je mag je kampeermiddel al wel komen plaatsen indien je een lang arrangement hebt geboekt.

Ik heb een vaste staanplaats op het park. Kan ik nog steeds komen? Je mag komen verblijven, mits je over een eigen sanitaire voorziening beschikt. De staanplaatsen zijn vrijstaand, waardoor voldoende afstand tot elkaar gehouden kan worden. Wij vertrouwen erop dat je tijdens jouw aanwezigheid de veiligheidsmaatregelen omtrent het coronavirus strikt naleeft.

Ik heb een huuraccommodatie met sanitaire voorziening geboekt. Kan ik nog steeds komen? Jazeker! Alle huuraccommodaties zijn vrijstaand, waardoor voldoende afstand tot elkaar gehouden kan worden. Wij vertrouwen erop dat je tijdens jouw aanwezigheid de veiligheidsmaatregelen omtrent het coronavirus strikt naleeft.

 

Ik heb een vakantie geboekt maar wil vanwege het coronavirus de vakantie annuleren of verplaatsen naar een ander moment. Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over de mogelijkheden. We verzoeken je dan ook om per e-mail contact op te nemen met ons park info@paalberg.nl. Verplaatsen kan in geval van beschikbaarheid. Als de nieuwe periode duurder uitvalt dan dien je deze kosten  bij te betalen. Als de nieuwe periode goedkoper uitvalt dan geldt het tarief van de oorspronkelijk geboekte periode.

 

Alle bovengenoemde antwoorden zijn van kracht op basis van de maatregelen vanuit de Rijksoverheid 29 mei 2020 tot 09:40 uur. Wij verzoeken je om zelf ook de maatregelen in de gaten te houden. Zodra er wijzigingen zijn zullen wij dit communiceren op de website.

 

Heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op.

CONTACT

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven