Corona informatie Recreatiepark de Driehoek

Laatste update: woensdag 1 april 2020 om 09:15 uur

Beste gast,

Het park is geopend en je bent nog steeds van harte welkom!

Langs deze weg beantwoorden wij de meest gestelde vragen omtrent het coronavirus en je verblijf op ons park.

Zowel de medewerkers van ons park als de gasten zelf dragen een belangrijke verantwoordelijkheid in het naleven van de maatregelen.

Houd rekening met de volgende richtlijnen op onze parken 

 • Blijf zoveel mogelijk binnen.
 • Blijf binnen als je last hebt van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
  Heb je koorts? Dan blijft je directe gezelschap ook binnen. Maak hiervan telefonisch melding bij de receptie.
 • Houd minimaal 1,5 m afstand van elkaar en onze medewerkers.
 • Vorm geen groep met elkaar.
 • Schud geen handen.
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog en raak je neus, mond en gezicht zo min mogelijk aan. Was je handen langer dan 25 seconden met water en zeep.
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg.
 • Kinderen mogen buitenspelen mits ouders en kinderen zich aan de genoemde maatregelen houden.

 

Wanneer en hoe moet ik gezondheidsklachten melden tijdens mijn verblijf op het park? Regelgeving vanuit het RIVM blijft hierin bepalend. Bij neusverkoudheid (veel niezen), loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging tot 38,0 graden Celsius. Dit zijn milde klachten. Blijf binnen, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen. Je hoeft de huisarts  en de receptie niet te bellen.  Krijg je koorts (meer dan 38 graden Celsius) en je hoest of ademt moeilijk? Neem dan telefonisch contact op met de receptie. Wij zullen je in contact brengen met de lokale huisarts en die zal vervolgens bepalen welke maatregelen er genomen moeten worden.Zijn voorzieningen geopend op het park?
De horecavoorziening is tot onze grote spijt tot nader order gesloten. Zodra de overheid de maatregelen intrekt kan dit weer open. Ook het zwembad zal niet open gaan zolang dit te veel besmettingsrisico's met zich meebrengt.


Buitenspelen op het park
Kinderen willen buitenspelen op het park. Dat kan zolang ook hier de richtlijnen van het RIVM worden opgevolgd door zowel kinderen als ouders. 

 • Ben je verkouden, hoesterig of ziek? Blijf binnen!
 • Houd 1,5 m afstand tot elkaar. Vorm geen groep met elkaar.
 • Raak je gezicht niet aan en was de handen direct bij binnenkomst.

 

Ik heb een vakantie geboekt, maar wil vanwege het coronavirus de vakantie afzeggen. Vanwege deze uitzonderlijke situatie, hebben wij meer tijd nodig dan gebruikelijk om een annuleringsverzoek in behandeling te nemen. Wij werken met de overkoepelende brancheorganisatie HISWA-RECRON hard aan een oplossing voor reserveringen met een verblijf korter dan 3 maanden. Mocht je willen annuleren dan verzoeken wij je om het recreatiepark een mail te sturen.

 

Ik wil vanwege het Coronavirus de vakantie verplaatsen naar een ander moment. Dat kan, in geval van beschikbaarheid. Als de nieuwe periode duurder uitvalt dan dien je deze kosten  bij te betalen. Als de nieuwe periode goedkoper uitvalt dan geldt het tarief van de oorspronkelijk geboekte periode.

 

Vergoedt de annuleringsverzekering de kosten als ik wil annuleren? In de meeste gevallen niet, tenzij je zelf ziek bent of een reisgenoot ziek is of -ingeval je niet ziek bent- je hebt bijverzekerd voor extra annuleringsredenen, zoals de uitbraak van een besmettelijke ziekte. Dit laatste is overigens meestal niet het geval. Ingeval van annulering omdat je zelf of een van de reisgenoten ziek is, moet er wel een doktersverklaring worden opgeleverd om een beroep te kunnen doen op de annuleringsverzekering.

 

Wat gebeurt er als er een total lockdown komt?  Word ik dan als gast weggestuurd van het park? VDB Holiday volgt nauwlettend en zorgvuldig de berichtgeving rond het coronavirus. Op deze vraag kunnen wij nog geen antwoord geven, wij zullen het advies van de overheid opvolgen.

 

Mag ik nog contant betalen? Betaal bij voorkeur met een pinpas. Mocht je toch genoodzaakt zijn om contant te betalen, vermijd dan handcontact. Je kunt het geld bijvoorbeeld op de desk neerleggen.


Alle bovengenoemde antwoorden zijn van kracht op basis van de maatregelen vanuit de Rijksoverheid 1 april 2020 tot 09:15 uur. Wij verzoeken je om zelf ook de maatregelen in de gaten te houden. Zodra er wijzigingen zijn zullen wij dit communiceren op de website.


Heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op.

CONTACT

VDB Holiday

Beste gast,

Onze vakantieparken blijven geopend en je bent dan ook van harte welkom!

VDB Holiday volgt nauwlettend en zorgvuldig de berichtgeving rond het coronavirus.
De accommodaties worden goed schoongemaakt en medewerkers van ons park houden zich strikt aan de hygiënemaatregelen.
Zowel de medewerkers van ons park als de gasten zelf dragen een belangrijke verantwoordelijkheid in het naleven van deze maatregelen.

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over je aankomende reservering.
Om die reden beantwoorden wij de meest gestelde vragen op een speciale pagina.
Hier plaatsen wij ook de laatste updates én maatregelen die we treffen op onze parken.

Corona informatie

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven