Over VDB Holiday

Recreatieparken op A-locaties in Nederland!

Recreatieparken op de mooiste plekken van Nederland!
 
Een verblijf op een park van VDB Holiday is al jaren een garantie voor een onvergetelijke vakantie! Op één van de vijf kwaliteitsparken kunt u, op de meest uiteenlopende manieren, volledig tot rust komen of juist actief bezig zijn.
Juist doordat onze parken qua locatie verschillen, bieden wij voor ieder wat wils. Recreatiepark de Driehoek ligt op een unieke plek midden in de Veluwse bossen. Recreatiepark De Paalberg, op steenworp afstand van de Driehoek, biedt u prachtige kampeerplaatsen met de Veluwe als achtertuin. De Voorst ligt op een prachtige plek in de Noord-Oostpolder midden in het bos en aan de Zwolsevaart en Strandparc Nulde is gelegen op een schitterende locatie direct aan het Veluwemeer met honderden meters privestrand. Veluwsch karakter is gevestigd in Vierhouten en ook daar valt er veel te beleven.
 
Natuurlijk mogen ook onze horecagelegenheden ’t Jagersnest Ermelo, Restaurant SES, Brasserie de Voorst en La Foresta niet ontbreken. Of het nu gaat om een drankje op het terras, een diner, feest of partij, onze medewerkers staan klaar om u te ontvangen.
Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. U bent van harte welkom!
 
VDB Holiday is onderdeel van de VDB Recreatie Groep.

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven