Klimbos Ermelo

Tijdens het klimmen is uw veiligheid gegarandeerd. Door Klimbos Ermelo loopt een permanente veiligheidskabel waar u altijd aan vastzit, vanaf het moment dat u de vaste grond verlaat tot u hier weer op terug komt. 

Door Klimbos Ermelo lopen 4 routes die stijgen in moeilijkheidsgraad. Voordat u zelfstandig het parcours in kan gaan, krijgt u eerst instructie over het gebruik van de materialen zodat u veilig kunt klimmen. De instructeur laat u op het oefenparcours zien hoe het werkt. Vervolgens moet iedereen op het oefenparcours laten zien dat de instructie is begrepen.

De entreekaart geeft u toegang tot het Klimbos gedurende de tijd waar u voor betaald hebt (1, 2 of 3 uur). De veiligheidsinstructie is niet binnen deze tijd meegerekend. Na de instructie kunt u de volgende parcoursen gaan klimmen mits u aan de criteria voldoet.

Kidsparcours

Voor de kleinere klimmers is er een speciaal Kidsparcours. Tien uitdagende hindernissen hangen op 1.80m boven de grond. Onder begeleiding van de ouders, die langs het parcours meelopen, zullen de kinderen hun eerste stappen zetten in de wereld van het klimmen.

The Family

De naam zegt het eigenlijk al, dit parcours is geschikt voor de gehele familie. Broer, zus, vader, moeder, opa, oma, noem maar op. Met 14 hindernissen en op een comfortabele hoogte van 5 meter is dit een uitstekend parcours om na het instructieparcours mee te beginnen. Aan het einde van dit parcours bevind zich de langste kabelbaan in Klimbos Ermelo. 

The Jungle

The Jungle is 7 meter hoog en beschikt over de meeste hindernissen van alle parcoursen. De hoogte en grote variatie aan hindernissen vormen een perfecte mix om uzelf weer wat meer uit te dagen. Kruip door de tonnen en slinger door de lianensprong. Voor iedereen wat wils en van alles het beste.

The Kick

De grootste uitdaging in Klimbos Ermelo is The KICK! 17 hindernissen op 9 meter hoogte over een lengte van 250 meter! De moeilijkste en uitdagendste hindernissen vindt u in dit parcours. Denkt u dat u het in u heeft? Opgeven is geen optie!

 Klimwand

Tussen de bomen staat onze 10 meter hoge klim- en abseilwand! Op de klimwand zijn zes verschillende routes te klimmen. Iedere route heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad. Dit alles gebeurt onder begeleiding van getrainde instructeurs.

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven