Actief en outdoor

Buitensport activiteiten voor iedereen op de mooiste locaties van Nederland. Op het water, aan het strand of in het bos. VDB Outdoor heeft het allemaal. Al onze locaties zijn ook nog eens van alle gemakken voorzien. Of u nu een uurtje op pad wilt of een programma van meerdere dagen met alles erop en eraan.

Wilt u blijven overnachten? Ook dit is mogelijk! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 

Geheel naar uw wensen stellen wij een evenement samen waaraan iedereen kan deelnemen en zal bestaan uit vernieuwende, unieke en spannende activiteiten. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om het programma aan te vullen met diverse cateringmogelijkheden.

VDB Outdoor staat garant voor plezier én kwaliteit!

Bekijk
1 uur

Klimwand clinic

Tussen de bomen staat onze 9 meter hoge klimwand! Op de klimwand zijn zes verschillende routes te klimmen. Iedere route heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad. Dit alles gebeurt onder begeleiding van getrainde instructeurs. Verleg grenzen, voel de a

€14,50 p.p.
Bekijk

Handboogschieten

De roos staat op 15 meter afstand, geconcentreerd kijk je over de pijl, je ademt rustig en dan schiet de pijl naar het doel! Treffer! Je hebt de roos geraakt.

€12,50 p.p.
Bekijk

Foto - Fietstocht

Met een routeboek, waarbij de route aangegeven is middels foto's, gaat u op pad door de prachtige bossen van de Veluwe. Voor een betere teamgeest kunnen de deelnemers met een tandem op pad.

€15,00 p.p. - 1,5 uur vanaf 10 personen

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven