Paalberg ANWB Top Camping 2019

Geplaatst: 07-12-2018

Goed nieuws!

Met trots mogen wij u meedelen dat Recreatiepark de Paalberg in de nieuwe classificatie van de ANWB wederom de maximale score van 5 sterren heeft behaald.

Daarmee mag de Paalberg zich in 2019 net zoals in 2018, 2017, 2016, 2015, 2014 en 2013 voor het zevende jaar op ANWB Top Camping noemen!

Campings die dit predicaat mogen ontvangen behoren tot de beste campings van Europa en blinken uit in kwaliteit.
Inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwembaden, recreatie en winkels & horeca. Sanitair wordt door kampeerders als het meest belangrijke aspect ervaren en is dit jaar dan ook extra zwaar meegeteld in de eindscore.

Een verblijf op de Paalberg staat garant voor een zorgeloze kampeervakantie met een goede prijs- kwaliteit verhouding. Wij staan voor kwaliteit en gastvrijheid!

Natuurlijk zijn wij weer uitermate trots op deze waardering en zullen wij nu en in de toekomst hard blijven werken en ontwikkelen om onze gasten een prachtige vakantie ervaring te bieden.

Bezoek Recreatiecentrum de Paalberg


Nederland met 49 campings in lijst van Europese Top campings

180 ANWB Top campings in 2019

06 december 2018 Precies 180 campings in Europa mogen zich ANWB Top camping 2019 noemen. Dat maakt de ANWB vandaag bekend. Van de 180 liggen er liefst 49 in Nederland. Daarvan zijn er twee nieuw in de lijst. ANWB Top camping is het predicaat voor campings die de maximale score van 5 sterren halen bij de ANWB campinginspectie. Deze campings behoren tot de beste campings van Europa en blinken uit in kwaliteit.

Onafhankelijke campinginspecties

Als enige partij in Nederland voert de ANWB volledig onafhankelijke campinginspecties uit in Europa. Ook dit jaar werden weer meer dan 2000 campings geïnspecteerd. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore. De score van een camping wordt weergegeven in sterren. Campings met 3 sterren of meer krijgen het predicaat ANWB Erkende camping.

5 sterren

Het maximaal haalbare is 5 sterren. Campings met deze score krijgen het predicaat ANWB Top camping. Ze hebben prachtig sanitair, een geweldig terrein en heel veel voorzieningen. Dat er onder de 180 Europese ANWB Top campings maar liefst 49 in Nederland liggen geeft aan dat het kwaliteitsniveau van Nederlandse campings hoog is.

Alle ANWB Erkende en ANWB Top campings zijn vanaf 12 december te vinden op www.anwbcamping.nl en in de gids ANWB Erkende campings 2019. 

Bron: https://www.anwb.nl/kamperen/nieuws/2018/december/180-anwb-top-campings-in-2019

Nieuws overzicht

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven