Heidepark Veluwsch Karakter

Geplaatst: 29-11-2017

PERSBERICHT

VDB RECREATIE GROEP, NIEUWE EIGENAAR VAN DE PAASHEUVEL IN VIERHOUTEN
---------------------------------

VDB recreatie groep is de nieuwe eigenaar van De Paasheuvel in Vierhouten. Hiermee heeft het ambitieuze familiebedrijf uit Ermelo, weer een prachtige locatie toegevoegd aan het aantal recreatiebedrijven dat al onder de VDB vlag opereert. Het chaletpark, het restaurant én de diverse kampeervelden op De Paasheuvel gaan verder onder de nieuwe naam: Heidepark ‘Veluwsch Karakter’.  

VDB recreatie groep is het bedrijf van familie Van den Broek, dat al generaties lang diverse chaletparken, campings, recreatiebedrijven en restaurants op de mooiste plekken op de Veluwe en in Flevoland exploiteert en ontwikkelt. “Wij zijn blij dat wij deze prachtige locatie in Vierhouten daaraan hebben kunnen toevoegen”, vertelt directeur Coen van den Broek. VDB recreatie groep presenteert zich aan de particuliere klant onder de overkoepelende naam VDB Holiday.com.

Heidepark ‘Veluwsch Karakter’ zal op diverse punten worden gerenoveerd en verbeterd, passend bij de kwaliteit en gastvrijheid waar VDB Holiday.com voor staat.

Om de persoonlijke touch van het familiebedrijf te benadrukken gaf de familie Van den Broek vorige week een presentatie voor de gasten die een chalet bezitten op de voormalige Paasheuvel, hierbij waren ruim 150 gasten aanwezig.

Van den Broek: “Recreëren in de natuur op plekken waar rust en ruimte is, dat is de nieuwe luxe waar mensen behoefte aan hebben. Onze familie is diepgeworteld in de Veluwe, we koesteren de natuur en zijn met onze parken graag ambassadeur van dit prachtige gebied.”

Nieuws overzicht

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven