Klimbos Veluwe

Klimmen & klauteren op de Veluwe

Bent u toe aan een echte uitdaging? Dan is Klimbos Veluwe iets voor u. Hier kunt u verschillende parcours afleggen, handboogschieten, klimmen, midgetgolfen, zwemmen of een spannende GPS tocht doen. Het Klimbos is erg leuk als sportieve dagactiviteit met familie, vrienden of collega’s!

Groepsactiviteit Veluwe

Bent u een groepsactiviteit op de Veluwe aan het plannen? Dan is het Klimbos Ermelo wellicht iets voor u. Midden op de Veluwe vindt u het Klimbos met vele activiteiten. Er zijn verschillende groepsactiviteiten die geschikt zijn voor familieuitjes, vriendenuitjes, personeelsuitjes of andere groepsevenementen. De activiteiten zijn ook leuk om te plannen tijdens uw vakantie op de Veluwe.

Klimbos Veluwe

Het Klimbos Ermelo is ideaal wanneer u houdt van klimmen en klauteren. Bent u graag actief bezig met een groep? Dan kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. U kunt 1 uur bij ons klimmen waarbij u 1 of 2 parcoursen ontdekt in Klimbos Ermelo. Liever wat langer? Dan kunt u ervoor kiezen om 2 uur te klimmen en 3 tot 4 parcoursen te ontdekken. Voor iedereen is er wat wils en u kunt u favoriete parcoursen ook vaker doen. Houdt u van een echte uitdaging? Dan kunt u ook 3 uur lang klimmen en klauteren in Klimbos Veluwe. U klimt dan alle parcoursen en sluit af met the Peak.

Ontdek Klimbos Ermelo

Klimbos Veluwe

Andere activiteiten

Doet u liever iets anders dan klimmen en klauteren of wilt u het combineren? Ontdek dan onze andere activiteiten. Ga met de hele groep klimmen op een klimwand van 9 meter hoog waarbij u verschillende routes kunt klimmen. Daarnaast kunt u ook handboogschieten waarbij u de roos van 15 meter afstand probeert te raken. Benieuwd of u snel de weg kunt vinden in het bos? Tijdens de GPS tocht komt u hierachter of doe de foto- fietstocht waarbij u middels foto’s de bossen ontdekt. Een meer ontspannen activiteit die u bij ons kunt doen is midgetgolf.

Alle activiteiten

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief