Arrangementen

Activiteiten

Bekijk
Vanaf 6 personen

Klimwand clinic - 1 uur

Tussen de bomen staat onze 9 meter hoge klimwand! Op de klimwand zijn zes verschillende routes te klimmen. Iedere route heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad. Dit alles gebeurt onder begeleiding van getrainde instructeurs.

€ 14,50 p.p.
Bekijk
Vanaf 6 personen

Handboogschieten - 1 uur

De roos staat op 15 meter afstand, geconcentreerd kijk je over de pijl, je ademt rustig en dan schiet de pijl naar het doel! Treffer! Je hebt de roos geraakt.

€ 12,50 p.p.
Bekijk
prijs per GPS + opdrachtenboek voor max. 5 personen

GPS Tocht - 1,5 uur

Met de GPS in de hand volgt u via de satellieten een route over de Ermelosche heide en door de bossen. De GPS geeft echter niet netjes de route aan, maar hemelsbreed de snelste weg.

€ 35,00 p.g.
Bekijk
Op de fiets vanaf 10 personen

Foto - Fietstocht - 1,5 uur

Met een routeboek, waarbij de route aangegeven is middels foto's, gaat u op pad door de prachtige bossen van de Veluwe. Voor een betere teamgeest kunnen de deelnemers met een tandem op pad.

€ 15,00 p.p.
Op de tandem vanaf 20 personen
Bekijk

Midgetgolf - 1,5 uur

Ontspanning, toch actief en geconcentreerd, dat is midgetgolf. In een heerlijk rustige omgeving op camping de Paalberg liggen 18 holes op je te wachten. De een weer spectaculairder en uitdagender dan de ander.

€ 5,00 p.p.
Bekijk

Zwemmen 2 - 2,5 uur

Klimbos Ermelo maakt gebruik van een subtropisch binnenbad met glijbaan en een buitenbad op camping de Paalberg. Deze activiteit is alleen te reserveren i.c.m. het Klimbos.

€ 5,00 p.p.

Volg ons op