Viervoeters op vakantie bij VDB Holiday

Recreatiepark De Paalberg 

Van 1 april t/m 31 augustus is er maximaal 1 huisdier toegestaan per plaats. Buiten deze periode zijn 2 huisdieren welkom. Huisdieren van bezoekers moeten direct bij aankomst gemeld en afgerekend worden. Indien er al één huisdier op de plaats is, is het NIET toegestaan om huisdieren van bezoekers bij de plaats te hebben. Het is verplicht huisdieren op het hele terrein aan de lijn te houden. Huisdieren mogen geen overlast veroorzaken en ongelukjes dienen direct door de eigenaar te worden opgeruimd. Uitlaten uitsluitend buiten het park. Let wel op de borden van de gemeente i.v.m. de schaapskudde op de heide. Honden mogen namelijk niet overal loslopen.

Strandparc Nulde

Huisdieren zijn welkom op ons terrein. Hiervoor gelden de volgende richtlijnen: Het is verplicht huisdieren op het hele terrein aan de lijn te houden. Huisdieren mogen geen overlast veroorzaken. Ongelukjes dienen direct door de eigenaar te worden opgeruimd. Uitlaten uitsluitend buiten de camping of op de uitlaatpier. Honden op het strand zijn tijdens het zwemseizoen niet toegestaan vanwege hygiëne en strenge eisen voor zwemwaterkwaliteit. Van 1 oktober tot 1 april mogen de viervoeters wel op het strand komen. Zij mogen dan loslopen en in het water zwemmen mits ze andere bezoekers niet tot last zijn. Natuurlijk dien je als hondenbezitter je hond wel onder appèl te houden.

Heidepark veluwschkarakter

Er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan per plaats. Het is verplicht huisdieren op het hele terrein aan de lijn te houden. Huisdieren mogen geen overlast veroorzaken en ongelukjes dienen direct door de eigenaar te worden opgeruimd. Uitlaten mag uitsluitend buiten de camping. Let wel op de borden van de gemeente i.v.m. de schaapskudde op de heide. Honden mogen namelijk niet overal loslopen. 

Recreatiepark De Voorst

Er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan per plaats. Het is verplicht huisdieren op het hele terrein aan de lijn te houden. Ook bij je verblijfsplaats aan een lijn van maximaal 2,5 meter. Huisdieren mogen geen overlast veroorzaken en ongelukjes dienen direct door de eigenaar te worden opgeruimd. Uitlaten mag uitsluitend buiten de camping. Niet alle accommodaties zijn toegankelijk voor huisdieren. Er zijn een aantal accommodaties beschikbaar gesteld waarin dit is toegestaan. Heb je tijdens het boeken geen melding gemaakt van je huisdier, doe dit dan alsnog om problemen voor toekomstige gasten te voorkomen.

Camping Batenstein

Er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan per kampeerplaats. Het is verplicht om huisdieren op het hele terrein aan de lijn te houden. Uitlaten is enkel toegestaan buiten de camping. In de trekkershut en de safaritenten zijn huisdieren niet toegestaan. 

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven