10% korting voor DVS clubleden en sponsoren

De zomer is voor ons het hoogseizoen. Onze teams in de horeca, recreatieparken en het klimbos stellen alles in het werk om het de gasten naar de zin te maken! Net als bij voetbal geldt dat we op deze bedrijven topprestaties leveren door goed samen te werken. Daarnaast is plezier een belangrijke factor!

Als topsponsor van DVS'33 gunnen wij de clubleden en sponsoren een speciale DVS'33 actie.

Verblijf met extra voordeel op een van onze recreatieparken.

 
In clubblad 'De Aftrap' staat een kortingscode*welke recht geeft op 10% korting op de volgende boeking in onze verhuuraccomodaties op een van de VDB Holiday parken. Deze kortingscode is in te voeren tijdens de online reservering. Relax en kom tot rust in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

De kortingscode kan worden ingevoerd tijdens de online reservering in het laatste veld ‘samenvatting’ onderaan het scherm.

 

Welk park kies jij? 

Lodges Voorsterwoud
Recreatiepark de Voorst Kraggenburg
Heidepark Veluwschkarakter
Vierhouten
 Strandparc Nulde | Putten
 Recreatiepark de Paalberg | Ermelo

 

*Actievoorwaarden

Actie geldig met gebruik van kortingscode. Niet geldig i.c.m. andere acties. Max. 1 kortingscode per reservering. Alleen geldig bij een overnachting van minimaal 2 nachten in een verhuuraccommodatie. Niet van toepassing op kampeerplaatsen. Kortingscode geldig t/m 31 december 2021. VDB Holiday heeft het recht om deze promotie te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving en naar eigen goeddunken te annuleren of te wijzigen voor boekingen die nog niet zijn gemaakt.

 

 

 

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven