Overname VDB Recreatie Groep, van vader op zoon

 
Overname VDB Recreatie Groep
Donderdag 3 juni was een bijzondere dag voor de VDB Recreatie Groep én de familie van den Broek. De VDB Recreatie Groep, beter bekend als VDB Holiday, werd afgelopen maand officieel overgedragen van vader op zoon. Coen van den Broek stond sinds vorig jaar al aan het roer van VDB Holiday, maar op 3 juni 2021 gaf zijn vader Gert van den Broek officieel het stokje over. Dit werd symbolisch gedaan, op Recreatiepark de Paalberg, het grootste park van VDB Holiday met de ‘Houten Haring’. Dit symbool gaat al jaren mee in de familie van den Broek. 

Een positieve toekomst
Het is de wens en ambitie van Coen van den Broek om de bewezen succesformule van VDB Holiday verder uit te bouwen. VDB Holiday beschikt over een goede marktpositie, enthousiaste en gedreven medewerkers en vele tevreden gasten. Gert van den Broek blijft betrokken binnen de organisatie en zal plaatsnemen in de raad van commissarissen.

Over VDB Holiday
VDB Holiday is een familiebedrijf dat al meerdere generaties meegaat. Ooit is de familie van den Broek begonnen met één vakantiepark in Ermelo. Sinds Gert van den Broek het stokje overnam van zijn vader heeft de organisatie enorme stappen gemaakt. Het snelgroeiende familiebedrijf is volledig zelf opgezet.

Inmiddels bestaat VDB Holiday uit een tiental recreatieparken en behoort een eigen chaletbouwfabriek in Marknesse ook tot het concern. Daarnaast maken diverse horecabedrijven, waaronder Italiaans restaurant La Foresta, het Klimbos Ermelo en een touringcarbedrijf ook deel uit van de organisatie. Eén van de recreatieparken, de Paalberg, kreeg in 2020 een Koninklijk Predicaat toegewezen, wegens haar 100-jarig bestaan. Recreatiepark de Paalberg is de eerste camping in Nederland die zich voortaan Hofleverancier mag noemen. Door de ondernemende instelling van Gert en Coen is VDB Holiday niet meer weg te denken binnen de recreatiebranche.

 

 

 

 

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven