Snel zoeken

resultaten gevonden: 7 in 1 Pagina('s)
Bekijk

Nordic

€ 39.950,00
Promo

Prachtig en compleet ingericht chalet op het kleinschalige recreatiepark de Driehoek. Het chalet is minder dan een jaar oud en verkeerd in een zo goed als nieuw staat.

Bekijk

Topline Classic

€ 13.450,00
Occassion

Deze nette Topline stacaravan staat op de rand van het park. De caravan grenst aan een terras met zowel zon als schaduw. In de hoek van het terras staat een opbergschuur waar u eventueel fietsen of ander materieel in kan opbergen.

Bekijk

Crantock 4

€ 12.950,00
Occassion

Op de rand van het park staat deze nette Crantock caravan. Naast de ruime woonkamer en keuken, beschikt dit object ook over een riante tuin. Vanaf het terrein loopt u direct het bos in. Park: De Driehoek

Bekijk

Lounge

€ 79.950,00
Nieuw

Buitengewoon luxe en zeer compleet chalet geheel gestoffeerd en gemeubileerd, op één van de mooiste parken van de Veluwe; Strandparc Nulde. Prijs vanaf, inclusief tuinaanleg, inventaris en aansluitkosten, exclusief BTW.

Bekijk

Heide Lodge

€ 89.950,00
Nieuw

De Heide Lodge is alles wat u wenst van een luxe vakantiewoning. De woning beschikt onder andere over een prachtige hoekkeuken en openslaande deuren die toegang geven tot de riante veranda.

Bekijk

Royall Villa Lounge

€ 185.000,00
Nieuw

De Royal Villa Lounge is een dubbel chalet met een bovenverdieping. Op de bovenverdieping bevinden zich aan weerszijden van de ruime overloop twee riante kamers die kunnen worden ingericht als slaapvertrekken.

Bekijk

Comfort

€ 50.000,00
Nieuw

Een prachtig chalet met een luxe uitstraling maar dan voor een zachte prijs.

  • 1

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief